Viltskavsburgare m dressing och picklad rödlök
4 portioner
INGREDIENSER
1 rödlök
1 msk rårörsocker
½  dl rödvinsvinäger
½ dl olivolja
flingsalt

2 dl crème fraiche
1 tsk dijonsenap svartpeppar
480 g viltskav/renskav
salt & svartpeppar smör  till stekning

4  hamburgerbröd
1 kruka sallad
½ kruka persilja

GÖR  HÄR
Skär löken i tunna halvmånar och lägg i en skål. Tillsätt socker och vänd om tills den löst sig. Tillsätt   vinäger och olja, smaka av med salt. Låt dra i minst 20   minuter.
Rör ihop crème fraiche och senap, smaka av med svartpeppar. Låt dra till   servering.
Hetta upp en stekpanna rikligt med smör och stek viltskavet tills det är genomstekt.
Rosta gärna bröden i en brödrost eller i ugnen.
Fördela sallad över botten,  klicka ut rikligt med dressing, lägg över viltskaven och toppa med picklad rödlök och mycket hackad  persilja.