Toscarutor
TOSCARUTOR
Ca 15 bitar
150 g smör
2 dl strösocker
2 ägg
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
½ dl Gefleortens Gräddfil

toscasmet:
100 g smör
1 dl strösocker
½ dl honung
2 msk vetemjöl
200 g blandade nötter t ex valnötter, hasselnötter och sötmandel

Sätt ugnen på 175°. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna, cirka 20x30 cm. Rör smör och socker pösigt. Tillsätt äggen ett i taget. Blanda ihop mjöl och bakpulver och blanda ner. Rör ner gräddfilen. Häll smeten i formen. Grädda kakan på nedersta falsen i 20 min. 
Smält smöret med socker och honung. Tillsätt vetemjöl och nötter. Låt småkoka ca 1 min. Fördela fyllningen på den halvgräddade kakan. Grädda i övre delen av ugnen i ytterligare 15 min tills kakan fått fin färg. Låt svalna och skär i fyrkantiga bitar. Servera gärna med en klick lättvispad grädde.