Kyckling och svamppasta 
4 portioner

INGREDIENSER
1  grillad kyckling
400 g linguini eller valfri pasta 1 gul lök
250 g champinjoner smör till steknin
1 grönsaksbuljongtärning
1 dl Gefleortens  crème fraiche 1 dl Gefleortens vispgrädde½ tsk japansk soja
1 kruka färsk persilja salt
svartpeppar

GÖR  HÄR
Rensa den grillade kycklingen och dela ner den i mindre bitar. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
Hacka den gula löken fint och skiva champin- jonerna. Hetta upp en djup stekpanna med smör och fräs löken och svampen i några minuter tills löken är glansig. Smula över buljongtärningen. Slå över crème fraiche, grädde och soja. Koka upp på medelhög värme och låt koka några minuter. Tillsätt hackad
persilja. Smaka av med salt och peppar. Lägg i kycklingen och  servera  tillsammans  med pastan.