Caesarsallad med grillad kyckling
 
CAESARSALLAD MED GRILLAD KYCKLING
4-6 portioner
1 paket bacon, strimlat
en näve brödtärningar
1 grillad kyckling
3 dl Gefleortens Gräddfil
1 tsk fransk senap
salt och peppar
2 krukor sallad, gärna avlånga blad
2 avokador
1 ask minitomater
1/2 dl grovriven parmesanost
färska örter till dekoration

Knaperstek bacon och brödtärningar. Låt rinna av på hushållspapper. Rensa kycklingen och skär allt kött i munsbitstora bitar. Rör ihop en dressing av gräddfil, senap, salt och peppar. Riv salladen i mindre bitar. Fördela avokado i bitar över salladen. Droppa dressingen över och lägg på kycklingkött, bacon och brödtärningar. Toppa med tomater, parmesanost och färska örter. Avsluta med ett par varv på svartpepparkvarnen.