Tack och hej! 

 
Hejsan!

 
Har ni sett att vi fått snö? haha de har vi märkt. Så jag tänkte börja med att berömma all vår personal. Fatta hur grymma dom har varit?? Vet inte hur mycket snö vi fick på kort tid? Men alla har kämpat på och jobbat. Och inte mycket till gnäll av våra kunder. Helt fantastiskt bra jobbat allihopa. En natt var jag in till Gävle och körde på Högskolan, för att hjälpa till. Plogade samma väg med tre timmars mellanrum. Då syntes det inte att jag hade kört där för någon timme sen. Helt sjukt med snö kom det. Som ni ser på bilden. Jag ska mäta mina grindar i sommar. Men dom syns knappt nu under all snö.
 
Det är med en liten tår i ögat jag skriver detta inlägg. För det bli mitt sista.. Känns lite vemodigt. Mitt första inlägg skrev jag Juli 2014. Är inte det rätt häftigt?? Att ni har varit med mej så länge. Nästan i 4 år. Och mycket har hänt på 4 år. Och än strävar vi framåt! Så jag hoppas att ni fortfarande vill följa oss på MIDA jag har precis gjort en egen Facebook sida och en instagram. Där finns vi under namnet MIDA lantbruk och entreprenad. https://www.facebook.com/MIDA-Lantbruk-och-Entreprenad-894554884048784/ Jag kommer där lägga ut lite allt möjligt om vad vi pysslar med under dagarna. Och kom jätte gärna med frågor där så ska jag besvara dom så gott jag kan. Så i det här inlägget skickar jag med lite gamla bilder som jag lagt upp under åren.
 
Under alla år har vi alltid önskat oss en elektrisk koborste. Vilket har varit ett litet internt skämt m.m men vet ni?? Inom två veckor kommer en sådan till våra damer!! Och det ska bli så kul att se när vi installerar den. Så då utlovar jag en film på det på våran Instagram/Facebook. För våra damer (och vi som sköter om dom) har presterat så himlans bra nu!! Kossorna  mjölkar som aldrig förr. Och vi har fått iväg ett till gäng med stutar/kvigor/kor på slakt. Vi har nått några mål nu, men man kan alltid bli bättre, och det ska vi bli!! Och i framtiden hoppas jag på en ny ladugård. Och en bra ladugård för våra sinkor m.m.
 
Och som jag skrivit så många gånger förr, stötta våra svenska bönder, för vi är inte många kvar. Köp närproducerad mat!! Jag skulle hellre äta snö än te.x kött från Brasilien där djuren är fullproppade med antibiotika. Och jag lovar vi bönder älskar våra djur, och gör allt i vår makt för att få dem att må bra! Annars skulle dom inte leverera till oss i form av kött och mjölk, vilket är en stor inkomstkälla för oss. Och tänk också på att det är vi bönder som odlar vetet i erat bröd och mjöl m.m. Känner att det blir lite rörigt alltihopa nu. Svårt att liksom avrunda något som varat så länge.... Samtidigt som framtiden står framför oss!!! Hoppas ni förstår. Jag hoppas också att ni i fortsättningen vill följa oss!

 
Men jag tackar väl för alla år, och hoppas att ni har haft något nöje med att läsa om vad vi har gjort under dagar ,veckor och år.
På åter seende //Nathalie ;)