Därför tar Gefleortens produkter slut i hyllan!
Gefleortens mejeri har under dom två senaste veckorna drabbats av stora produktionsproblem. Våra mycket noggranna tester av det nya styrsystemet har tagit mycket längre tid än beräknat. Gefleortens personal jobbar dygnet runt för att avhjälpa problemet och komma upp i full kapacitet inom snar framtid.

Gefleortens producerar enbart färska produkter med relativt kort hållbarhet. Gefleortens har inget större lager som vi kan använda i ett produktionsavbrott.  Allt vi producerar levereras ut till butikerna i vårt område de närmast följande dygnen.

Vårt huvud focus under dessa veckor har varit att producera och leverera mjölk och grädde till våra kunder. Den brist på syrade produkter som uppkommit jobbar vi dygnet runt med att lösa. Vi beklagar förstås att detta drabbar dig som brukar köpa våra produkter. Men du kan lita på att vi gör allt för att produktionen ska komma igång igen. Vi hoppas att felet ska vara avhjälpt inom en snar framtid och att du kort därefter ska kunna köpa våra lokalt producerade produkter igen.


Mvh 
Anders Eriksson
Försäljningschef Gefleortens